Sad Bear Studios presenteren Stadsplaat bij OOG Ochtendshow

oogochtendshow

Deze week vormt de muziek van de Groningse Sad Bear Studios de OOG Radio Stadsplaat. Ze waren maandagochtend in de OOG radiostudio om meer over zichzelf te vertellen.

Sad Bear Studios is een samenwerking tussen ZenoSupreme & MechA, in het dagelijks leven bekend als Samer en Youcef (midden op foto). Het begon ooit op een zolderkamertje en ruim 10 jaar later hebben ze hun eigen muziekstudio. Daarin helpen ze artiesten bij het maken van eigen nummers, het afmixen en masteren van tracks en begeleiden ze upcoming artiesten waar ze kunnen. Daarnaast geven ze ook interactieve workshops aan jongeren met een bepaalde afstand tot de maatschappij.

“Hierbij moet je denken aan jongeren met een stoornis zoals autisme, ADHD of iets in die richting”, verduidelijkte Samer, “Maar ook mensen die zich een beetje buitengesloten voelen door de maatschappij en zich via muziek willen uiten”. Daarnaast bieden de producers ook DJ workshops aan voor dagbestedingen bij een aantal organisaties.

De muziek die door de Sad Bear Studios is geproduceerd is deze week iedere werkdag rond 8.35 te horen in de OOG Ochtendshow op OOG Radio: 106.6FM, Haren 107FM, livestream via OOG app en site.

Hieronder is het interview te beluisteren:

Deel dit artikel: