Opnamestop voor dekentjes bij Dierenasiel

nieuws

Het Dierenasiel Zuidwolde kondigt een bijzondere opnamestop aan: voor handdoeken, dekbedden, slaapzakken en fleece-dekentjes.

Opnamestops voor honden en katten komen af en toe voor als het asiel helemaal vol zit met uit huis geplaatste dieren. En soms verschijnt de oproep voor textiel waar de beesten mee kunnen worden afgedroogd of waarop ze kunnen liggen. Aan die oproep is zo goed gehoor gegeven dat de bewaarplanken bij het asiel nu uitpuilen (foto).

Het Team Dierenasiel Zuidwolde schrijft: ‘Lieve mensen, in de afgelopen maanden is er ontzettend veel textiel, zoals handdoeken, theedoeken en washandjes gedoneerd. Daarnaast hebben we ook veel dekbedden en slaapzakken ontvangen en komen we op dit moment echt om in dit soort spullen. Onze bewaarplanken puilen uit en de extra bakken en kasten zijn helemaal gevuld. We hebben letterlijk geen bewaarplaatsen meer vrij. We willen iedereen die spulletjes gebracht heeft ontzettend bedanken. Voor nu zetten we een opnamestop op dergelijke spullen. Aan het einde van het voorjaar, als het aantal dieren vaak snel toeneemt, is onze voorraad vast wel geslonken, u kunt het dan weer komen brengen’.