Grote brommer en scootercontrole in plantsoen en binnenstad

nieuws

De politie heeft donderdag in het Noorderplantsoen en in de binnenstad een uitgebreide brommercontrole gehouden.

De technische staat en de snelheid van de brommers en scooters werden onderzocht. Daarbij werden diverse overtredingen en gebreken geconstateerd.

De exacte uitkomst van de controle is nog niet bekend gemaakt.

Deel dit artikel:

  1. Wanneer komt er zo’n controle voor fietsers?? Die gaan tegenwoordig ook sneller dan 25 km per uur even aan de computer en klaar is Kees. En als we toch bezig zijn, Let dan ook even op de verlichting!! Of valt hier niet genoeg aan te verdienen oom agent?? En dat men de brommertje sneller laat rijden kan ik me voorstellen, op de weg rijden met een snelheid van gecorrigeerd 43 km is gewoon gevaarlijk!! los van de irritatie van het overige verkeer maar daar maakt de regering en onze handhaver (oom agent) zich niet druk om. Geld geld geld bah!!

    1. Cor moet zich schamen en blijf netjes. Jan schrijft dat er meer controle moet komen vanwege fietsers ect. Jan heeft gelijk maar de politie heeft nog niet de bemensing om dit met regelmaat te doen. Zo ook voor andere voertuigen welke gebruik maken van de openbare weg. “Blijf heer in verkeer”.

  2. Met een beetje mazzel komt de snorfiets ook op de weg 25 km .helemaal niet gevaarlijk of irritant. Degene die dit bedacht heeft komt nooit op de weg en heeft het bedacht om ook een beetje aandacht te krijgen bravo

  3. Auto kunnen ook sneller dan is toegestaan. Rijden ze sneller dan de toegestane snelheid dan krijgt de persoon een bon. Als een brommer niet sneller rijdt dan de toegestane snelheid en wordt deze aangehouden bij de controle en blijkt dat deze sneller kan dan krijgt de persoon een bon en WOK melding en moet naar RDW voor herkeuring en een weer geldig kenteken. Fietspad is veiliger zonder brommers maar voor brommers die niet 50 km kunnen is het zeer gevaarlijk en de automobilist stoort zich aan de net 50 kunnende brommer. Onzin. Onder het mom van veiligheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *