GIJS Groningen krijgt oorwassing van Eindhoven Kemphanen

sport
Foto: Gerrie van der Boom. FotoKlick Fotografie. GIJS - Eindhoven Kemphanen.

GIJS Groningen is zaterdagavond in de eerste finalewedstrijd om het kampioenschap in de eerste divisie keihard onderuit gegaan. De Groninger ijshockeyers verloren in Kardinge met 9-0 van Eindhoven Kemphanen.

De gasten waren oppermachtig. In de eerste periode walsten de Brabanders al over GIJS heen. Die werd met 5-0 afgesloten. In de tweede periode liep Kemphanen uit naar 7-0 en in de derde periode werd nog twee keer gescoord: 9-0.

Volgende week zaterdag is de return in Eindhoven. GIJS moet dan winnen om nog een kans te maken op het kampioenschap. De hoogte er van doet er niet toe. De dag daarna staat de eventuele derde en laatste wedstrijd in Groningen gepland.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *