Gewapende straatroof aan Kattendiep

nieuws

De politie kreeg dinsdagavond rond 23.00 uur een melding van een straatroof. Het slachtoffer werd op het Gedempte Kattendiep aangesproken door een man, die hem onder bedreiging van een vuurwapen zijn laptop en telefoon afnam.

De dader is er vandoor gegaan in de richting van de Peperstraat. De politie begon met een zoektocht, maar heeft de verdachte niet kunnen vinden.

De verdachte is een man van 18 tot 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 meter groot. Hij heeft een bleek en rond gezicht en fors postuur en draagt geen snor, baard of bril. De politie roept getuigen op die rond dat tijdstip op of bij het Kattendiep iets bijzonders hebben gezien om zich via 0900-8844 te melden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *