Gaat Ajax ook voor Sergio Padt?

sport
Foto: Sportphotoagency.com Doelman Sergio Padt van FC Groningen.

Nu het vrijwel zeker lijkt dat FC Emmen-keeper Kjell Scherpen de overstap gaat maken naar Ajax, is de vraag of Ajax ook Sergio Padt in het vizier heeft. De Amsterdammers hebben geïnformeerd naar de sluitpost. 

Doelman Scherpen lijkt door Ajax te worden gehaald voor de toekomst en eerste keeper André Onana staat in de belangstelling van meerdere Europese grootmachten. Mocht Onana vertrekken zal Ajax dus moeten inspelen op zijn transfer.

Bij een vertrek van de Kameroener lijkt Sergio Padt één van de gedadigden om de bekerfinalist te versterken onder de lat. Ook de naam van Jasper Cillessen valt regelmatig in verband met Ajax. Of de Amsterdammers in Padt een eerste doelman zien, is de vraag.

De 28 jarige Padt is geboren in Amsterdam en heeft van 2007 tot 2011 gespeeld in de jeugd van Ajax. Na een periode bij AA Gent streek de doelman in 2014 neer bij de Trots van het Noorden. Het contract van Padt loopt door tot medio 2021 bij FC Groningen.

 

Deel dit artikel: