FC Groningen kan bijna naar boven kijken

FC Groningen is de laatste periode aan een indrukwekkende reeks bezig. Na de winterstop werd er alleen tegen koploper PSV verloren. Bij winst tegen ADO Den Haag komende zondag heeft Groningen 35 punten, waardoor degradatiegevaar definitief afgewend lijkt.

Trainer Danny Buijs noemt al het hele jaar de magische grens van 34/35 punten. Pas dan wil hij naar boven kijken. Aanstaande zondag kan deze grens eindelijk geslecht worden. Tegen ADO kan de trainer weer beschikken over Ritsu Doan. De Japanner zal hoe dan ook spelen, wie voor hem plaats moet maken wilde de trainer nog niet zeggen.

Naast de prestaties van de afgelopen weken valt op dat Mimoun Mahi steeds meer meters maakt in het veld. Met name zijn loopacties in sprintsnelheid zijn de laatste maanden fors toegenomen. De spits geeft dan ook aan dat hij zijn leven meer en meer heeft ingericht op topsport.

 

Deel dit artikel:

  1. Troupee afwezig bij ADO. Slok op een borrel voor onze FC. Necid/Kayatti/Necid blijft een gevaarlijk trio. Memisevic/Reis moeten aanvoer van Immers/Goossens neutraliseren. Als dat lukt, winnen we.

    (Emmen helaas nu op achterstand)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *