Dingen die niet mogen op de Diepenring

nieuws

Scheuren met een jetski die een wakeboarder trekt door de diepenring. Met een drone alles filmen. Dat zijn dingen die niet mogen.

Het filmpje staat op Facebook.  ‘Lekker wakeboarden door de grachten van Groningen, hoe gaaf is dat?!’, luidt een reactie op het filmpje van The Bares. The Bares is naar eigen zeggen de enige studenten wakeboard vereniging van Nederland.

De maximum snelheid op de diepenring is zes kilometer per uur. Vliegen met een drone in de binnenstad is niet toegestaan.

Deel dit artikel:

  1. Ach ja, de anti gemotoriseerde watersport lobbyist laat weer van zich horen. Schrale troost voor lieden als jou Marcus, in de jaren `60 werden er nog speedbootraces in het zelfde kanaalvak gehouden.
    Kan mij voorstellen dat men er niet meer dan een tegelijk wil zien wakeboarden in de binnenstad, al blijft het boarden op zich een mooie sport, persoonlijk beoefen ik dit zelf in warmere oorden, dat dan weer wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *