Buurt in contact door pannenkoeken van ‘De Wingerd’

De leerlingen van de Wingerd, een christelijke school voor speciaal onderwijs in Hoogkerk, waren vandaag druk in de weer met pannenkoeken bakken in ouderencentrum Gabriel. Dat deden ze in het kader van de Nationale Pannenkoekendag.

De jaarlijkse ‘Pannenkoekdag’ wordt georganiseerd om inwoners van Hoogkerk op een leuke manier met elkaar in contact te brengen. De afnemers waren de kinderen van scholen in de buurt, mensen die nog zelfstandig wonen maar hier wel vaak eten, en de bewoners zelf natuurlijk.

De kinderen op de school hebben allemaal een verstandelijke beperking. De jaarlijkse terugkerende evenement is belangrijk voor de kinderen, om hun zelfvertrouwen te vergroten en om enigszins mee te kunnen draaien in de maatschappij.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *