Breij langer bij FC Groningen, Mendes Moreira definitief weg

sport
Foto: sportphotoagency.com

Michael Breij blijft nog een jaar langer bij FC Groningen. De club heeft de optie hierover gelicht. Dat geldt niet voor Ahmad Mendes Moreira, die naar een andere club kan uitzien. Hij werd al verhuurd aan Telstar.

FC Groningen gaat met doelman Kevin Begois, Amir Absalem en Lars Kramer in gesprek over komend seizoen. Ook met de zes nieuwkomers in de winterstop wordt nog gesproken. Dat zijn: Iliass Bel Hassani, Mo El Hankouri, Tim Handwerker, Thomas Bruns, Ko Itakura en Paul Gladon.

FC Groningen onder-23 spelers Daniël van Kaam en Thijs Dallinga hebben een doorlopende overeenkomst en sluiten komend jaar aan bij de eerste selectie.

Naast assistent trainer Hennie Spijkerman stopt assistent Peter Hoekstra ook. Er wordt gekeken naar een andere invulling binnen de club voor Hoekstra. Met keeperstrainer Bas Roorda, inspanningsfysioloog Robbert de Groot en fysiektrainer Jarno Voorintholt wordt gesproken over verlenging van de overeenkomst. De verbintenissen met de assistent-trainers Gerard Wiekens (onder-23), Melchior Schoenmakers (onder-19) en Gibril Sankoh (onder-17) zijn opgezegd.