Auto in brand bij parkeergarage UMCG

112
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij het UMCG heeft vrijdagmiddag brand gewoed in een personenauto. Bij de brand raakte niemand gewond.

De melding van een autobrand kwam rond 16.30 uur binnen waarop de Groninger brandweer uitrukte met één bluswagen. Bij aankomst bleek dat er brand was ontstaan in het motorblok van een auto die de parkeergarage van het ziekenhuis wilde inrijden. Voor de slagboom merkte de bestuurder dat er brand was ontstaan waarop het alarmnummer werd gebeld. Brandweerlieden hebben het vuur met één straal hogedruk en een schuimblusmiddel bedwongen.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel: