Agenten lossen waarschuwingsschot bij aanhouding

Politieagenten hebben maandag in het begin van de avond een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van vier verdachten in Vinkhuizen.

“Rond 18.30 uur zijn collega’s naar de Marmerstraat gegaan”, vertelt een politiewoordvoerder. “We hadden een melding binnengekregen dat er spullen in een garagebox werden ingeladen die vermoedelijk afkomstig waren van een diefstal. Ter plaatse hebben we vier verdachten aangehouden. Omdat zij de aanwijzingen van ons niet opvolgden is er bij de aanhouding een waarschuwingsschot gelost.”

De politie is in de straat op dit moment bezig met een onderzoek.

Later meer.

Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Wesley Bos – groningsnieuws.nl
Deel dit artikel:

    1. Er staat toch nergens dat ze uit Afghanistan komen? Wat heeft Rutte hier mee te maken? Ik zal morgen niet op hem stemmen hoor maar Criminaliteit is iets van alle tijden. En door bronnen als Oogtv en Groningsnieuws.nl horen we er waarschijnlijk vaker over dan vroeger.

      1. Precies. het is allemaal de schuld van de EU. De Politiek in Nederland zit behoorlijk klem. Continue dealen. Daarom zijn de boeren politiek Den Haag ook zo zat. Continue worden de spelregels veranderd. Continue een overruling vanuit Brussel. Ons parlement is niet meer autonoom. Zo ook het migrantendebat. Daar liggen ook allemaal verdragen aan ten grondslag. Gemeenten krijgen zelfs een boete, als ze er niet in slagen om jaarlijks een x-aantal immigranten te huisvesten. Anderzijds krijgt Nederland op haar beurt een boete vanuit Brussel, als ze er niet in slagen een x-aantal immigranten te huisvesten. Dus wordt het probleem bij de gemeenten neergelegd. En vanuit die hoedanigheid, zijn de gevestigde politieke partijen hun spoor bijster zijn geworden. Waardoor ze ook in een verval zijn geraakt. Dit noemen we tegenwoordig democratie, terwijl de politieke partijen hun idealen niet meer kunnen verwezenlijken. daardoor botst het ook enorm met de Nederlandse bevolking. En ruiken populistische partijen hun kans. De politiek op drift! Dit kan je niet tot in de eeuwigheid blijven volhouden als politiek zijnde! Vroeg of laat kondigt dit het failliet aan van vele constituties

  1. Joop eerst goed leren schrijven, daarna aan je onderbouwing werken. En als dat allemaal gelukt is nog een poging wagen. En Sjoerd wat heeft De EU precies met dit nieuwsbericht te maken. Wat een goed onderbouwde berichten worden hier geplaatst. Chapeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *