Zeven wethouders deze woensdag benoemd

nieuws

De wethouders van het nieuwe college van B&W van de gemeente Groningen worden deze woensdag 13 februari benoemd. Dat gebeurt in een raadsvergadering waarin de politieke partijen ook het coalitieakkoord bespreken.

Verder worden er twee raadsleden geïnstalleerd: Krista Boogaard (PvdA) en Peter Rebergen (ChristenUnie). Dat is omdat de raadsleden Bloemhoff en Jongman in het nieuwe college terechtkomen. Jan Visser (GroenLinks) wordt 27 februari als raadslid geïnstalleerd omdat raadslid Chakor voor GroenLinks wethouder wordt.

In deze raadsvergadering neemt de raad afscheid van wethouder Joost van Keulen (VVD). De raadsvergadering begint om 20.00 uur. De vergadering is openbaar en vanaf de publieke tribune te volgen en ook live via groningen.raadsinformatie.nl.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *