SC Stadspark thuis onderuit tegen GOMOS

Foto Martijn Minnema: Stadspark - GOMOS

SC Stadspark heeft het degradatieduel tegen GOMOS in de eerste klasse F zondag met 0-3 verloren. Het uitduel van GRC tegen Nieuw Buinen werd afgelast.

Door Martijn Minnema

In een zeer rommelige wedstrijd met veel lange ballen en volop balverlies over en weer waren de kansen lange tijd schaars. Pas in het laatste kwartier werd er gescoord.

Stadspark speelde toen al met een man minder. Dolf Nanlohy kreeg tien minuten na rust zijn tweede gele kaart en moest voortijdig de kleedkamer opzoeken.

Een kwartier voor tijd kwam GOMOS door Robert Elsinga op 0-1, drie minuten later ging de bal op de stip na een overtreding van Stadspark keeper Wilpshaar. Ronald Sloots benutte de 11 meter en zette GOMOS op 0-2. In de slotseconde maakte Jannes Siegers er nog 0-3 van.

Volgende week speelt Stadspark thuis tegen hekkensluiter Nieuw Buinen.