Politie zoekt mensen die zijn aangereden door vluchtende scooter

nieuws
Foto: Gerrit de Haan

Een vluchtende bestuurder van een motorscooter heeft donderdagmiddag meerdere personen aangereden. De politie verzoekt de getroffenen zich te melden/

Donderdagmiddag rond vier uur heeft de politie door de binnenstad een blauw gekleurde motorscooter achtervolgd. Dit eindigde met de aanhouding van de bestuurder in de Herestraat.

‘Bij de achtervolging heeft de bestuurder van de motorscooter meerdere omstanders aangereden. Bent u of kent u iemand die aangereden is, meldt dit dan bij de politie via ons telefoonnummer 0900-8844’.

Deel dit artikel:

  1. Wel Appie de scooter rijder mag blij zijn dat hij mij niet aanreed, want dan had hij eerst een paar weken in het ziekenhuis kunnen liggen voordat hij de politie te woord kon staan.
   Deze klootviool op scooter had maar één gedachte en dat was ten koste van alles uit de handen van de politie te blijven.

  1. Haha.

   Met de Nederlandse rechtspraak!? Komt met een “foei” weg. Voor een kort verblijf in luxeuse Nederlandse gevangenissen moet je er wel een paar invalide rijden.

   Deze gaat minder zwaar gestraft worden dan iemand die oproept tot dragen van een geel hesje.

   # Vaasje van Rutte

 1. Kijk maar uit dat je zelf niet aangeklaagd gaat worden omdat je in de weg stond en het onmogelijk maakte dat het mispunt kon ontsnappen. We moeten wel aan de rechten van de dader denken!

 2. welkom in nederland ! nou nederland ! ik lijk bezeten van de duivel zoveel talen moet tegen woordig kunnen nerderland is niet meer voor wat het geweest is draait alleen maar asiel zoekers enz we moeten met zijn alle naar het buitenland en het zelfde daar doen lijkt me een goed plan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *