Mahi traint nog met FC Groningen, maar hoe lang nog?

sport
Foto: Sportphotoagency.com FC Groningen - Vitesse.

Ondanks geruchten dat FC Groningen-aanvaller Mimoun Mahi op weg is naar het Zwitserse FC Zürich, staat de 24-jarige aanvaller dinsdagochtend nog gewoon op het trainingsveld van FC Groningen bij ​Sportpark Corpus den Hoorn.

 


Meerdere insiders meldden afgelopen zondag dat een transfer voor Mahi binnen 48 uur voltooid zou zijn. De transfermarkt in Zwitserland is nog tot 15 februari open.

Het contract van Mahi loopt aan het einde van dit seizoen af, een overgang deze de winter zou FC Groningen nog een transfersom oplevren. De 24-jarige Mahi speelt vierenhalf jaar bij FC Groningen. Hij kwam indertijd over van Sparta.

Deel dit artikel:

  1. Nou Nijland, wat wordt het?

    Of een mooi seizoen met Mahi en Sierhuis voorin, of vechten tegen degradatie zonder Mahi. Afgezien van incident met Veldwijk vind ik Mahi een sieraad voor de FC. Qua persoonlijkheid, goals, dreigende acties en assists.Mahi erbij is het verschil tussen goede en play offs.

    (Moet zeggen dat Paul Gladon me in tien minuten beviel)

  2. Als Nijland een supporter zou zijn, zou hij als afscheidscadeau het verschil tussen bod van FC en gewenste bedrag zoals neergelegd door zaakwaarnemer van Mahi, kunnen bijpassen. En dit dan renteloos terugkrijgen op het moment dat Mahi een transfer maakt.

    En met Mahi, Sierhuis en Doan de voetbal-lente eindelijk in speelronde 22 voor de FC laten doorbreken. Onze jaarlijkse voorjaarsralley na onze bijna even jaarlijkse terugkerende slechte start.

  3. Als VSH een supporter zou zijn zou hij als afscheidscadeau voor Nijland het verschil tussen bod van FC en gewenste bedrag zoals neergelegd door zaakwaarnemer van Mahi, kunnen bijpassen. En dit dan renteloos terugkrijgen op het moment dat Mahi een transfer maakt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *