Levi Sekema beste schoolschaker van Groningen

sport
Foto: flickr.com/photos/smoorenburg/

Het 31 Groninger schaakkampioenschap voor basisscholen van Groningen is gewonnen door Levi Sekema. Bij de meisjes was Anouk Koerts van de Haydnschool de beste.

Levi zit in groep 8 van de Groninger Scholenvereniging (GSV) en behaalde 8,5 punten uit 9 partijen. Hij bleef Tommaso Cioffi van de Boerhaaveschool een half punt voor. Op de derde plaats eindigde Rogier Visser, ook van GSV. Anouk Koerts behaalde 6,5 punten, een half puntje meer dan Elli Alia Jorritsma van de Wegwijzer.

Het scholenklassement werd gewonnen door GSV, de school die ook veruit de meeste deelnemers leverde. Tweede werd het Karrepad. Deze scholen plaatsten zich voor de finale van het provinciaal kampioenschap, dat op 9 maart wordt gehouden.

Er deden 103 deelnemers mee in het Dok in Lewenborg.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *