Jongeren in Glimmen bouwen geïmproviseerde hangplek

nieuws
Foto: Haren de Krant

In de bosjes achter het dorpshuis van Glimmen hebben jongeren een overdekte hangplek gebouwd. Volgens HarenDeKrant is er afgelopen periode vaak melding gemaakt van vernielingen en diefstal, maar of de hangplek hiermee verband houdt is nog niet duidelijk.

Volgens omwonenden is de politie getipt, maar deze heeft, tot ongenogen van de omwonenden, vooralsnog niet gereageerd. Omwonenden van de Groenenberg maakten zich ongerust over de vernielingen, vooral toen bleek dat er ook was gemorreld aan een boot op een trailer die daar in de buurt staat geparkeerd.

De laatste weken vinden met name op en rondom het sportpark van VV Glimmen vaak vernielingen plaats. Op sportpark De Groenenberg werd onlangs een groot raam van de kantine ingegooid en afgelopen weekeinde werd een nieuw zeil van de veranda vernield. Ook zijn er netten kapot gemaakt en is er rommel achtergelaten.

Hangplek Glimmen 2019
Foto: Haren de Krant
Deel dit artikel: