Burgemeester feliciteert 100-jarige vrouw

Mevrouw Albertje van der Veer – Melles is deze woensdag 100 jaar geworden. Burgemeester Peter den Oudsten kwam langs en gaf ook even zijn felicitatie. Sinds korte tijd woont mevrouw aan de Molukkenstraat.

Ze heeft meer dan 60 jaar in hetzelfde huis in Groningen gewoond. Nadat zij in april vorig jaar een longontsteking heeft gehad, kon ze niet meer zelfstandig wonen. Nu woont ze in een huis van Stichting Waardig Wonen aan de Molukkenstraat.

Mevrouw Albertje is altijd een zeer betrokken vrouw geweest. Ze deed aan zingen, toneelspelen en dichten. Ook was ze actief in de politiek. Sinds 1958 is ze lid bij de Partij van de Arbeid. Daar deed ze mee aan onder andere een cabaretgroep, de vrouwenbond en diverse discussiegroepen. Ze is positief en vrolijk en altijd een sociaal mens geweest.

 

Deel dit artikel: