Be Quick 1887 in Meppel onderuit tegen MSC

sport
Foto Andor Heij: MSC - Be Quick 1887

Be Quick 1887 verloor zondag in Meppel met 3-0 van MSC. Be Quick zakte naar de dertiende plaats in de hoofdklasse A. MSC is zesde.

Voor rust was MSC beter en kreeg een paar goede kansen. Een er van werd benut door Justin Benjamins.

Na de pauze kwam Be Quick sterk voor de dag, maar de kansen werden gemist. In de 68e en 70e minuut scoorde MSC via Danny Bijlsma en Benjamins na fouten achterin bij de Groningers. De wedstrijd was daarmee meteen gespeeld.

“We kregen kans op kans”, zei Be Quick trainer Steven Wuestenenk over de periode na de thee. “Maar je moet de trekker een keer overhalen en als dat was gebeurd waren zij geknakt. Maar daarna maakten we achterin kinderlijk eenvoudige fouten”.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *