Sander van Gessel toegevoegd aan staf eerste selectie FC Groningen

nieuws
Sander van Gessel met Danny Buijs. Foto: Sportphotoagency.com

Sander van Gessel is per direct één van de assistent trainers van coach Danny Buijs. De trainer was al betrokken bij het eerste elftal maar zal zich nu voor anderhalf jaar op het eerste elftal richten. Dat meldt FC Groningen via de eigen kanalen.

Van Gessel was coach van FC Groningen onder-17. De combinatie met het eerste elftal en zijn functie als jeugdcoach was  volgens technisch manager Ron Jans pittig. Volgens Jans zijn de betrokkenen zo blij met zijn toegevoegde waarde, dat de trainer fulltime bij het eerste elftal aan de slag gaat.

Paul Matthijs zal de werkzaamheden van Van Gessel bij onder-17 overnemen. Hij was tot dusver assistent bij FC Groningen onder-19.

Deel dit artikel:

  1. Koorknaapje, maar vooral een verrader.

    Opleiding en langdurige revalidatie bij de FC, maar op het moment dat gras bij een anderen club iets groener is (notabene rivaal H*erenveen) daar naar toe gaan; bij een volksclub was zo eentje persona non grata voor het leven geworden.

    Tijd voor grote opruiming bij RvC. Wink en zijn makkers moeten opzouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *