Heropening broodautomaat Lijnema uitgesteld

nieuws
Foto: Jeffery Vermeulen

De heropening van de broodautomaat van bakkerij Lijnema aan de Oosterhamrikkade is uitgesteld. De machine werd eind november voor de tweede keer vernield. Gisteren zou de automaat weer in gebruik genomen worden, maar door technische problemen zal de heropening nog even duren.

Na de vernieling besloot de bakker vanwege de grote schade om de automaat voor altijd te sluiten. Voormalig nachtburgemeester Chris Garrit startte daarop een actie om geld in te zamelen om de machine te kunnen repareren. Die actie was succesvol.

De bakkerij is druk bezig om het probleem op te lossen. Het is nog niet bekend wanneer de broodautomaat wel weer geopend zal worden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *