‘Groningen viert de liefde!’

nieuws

In de week van Valentijnsdag hangen door de hele stad posters van verliefde Groningers die niet altijd aan het standaardplaatje voldoen.

De beeldcampagne ‘Groningen viert de liefde!’ is een burgerinitiatief in samenwerking met Femmes for Freedom, COC Groningen & Drenthe met ondersteuning van de gemeente Groningen. Het doel van de campagne is om de vrije partnerkeuze van mensen te vieren.

De campagne benadrukt dat in Groningen iedereen zichzelf mag zijn en zélf een mag partner kiezen. Ongeacht zijn of haar geslacht(sbeleving), seksuele oriëntatie, afkomst, leeftijd, culturele achtergrond of religieuze overtuiging. Te vaak is de praktijk helaas nog anders. Om acceptatie in de stad te bevorderen wordt de posteractie gehouden.

Deel dit artikel:

  1. Deze posters zullen dan ook wel direct beklad of verwijderd worden,door het “slimme” plebs met een dusdanige gebrek aan opvoeding.. cultuur ..geloof en verstand.
    Personen die zoiets absoluut niet accepteren, en dat er niets anders is dan HUN denken en waarheid en BEELD hun vrede hun realiteit hun waanbeeld ..hun god .
    U weet vast wel waar ik het over heb ..”Kees”.. v der St….. Gert Jan… Johannes .. en Moh…..ed .. Mehmet Ghalib enz enz enz
    Dit is mijn voorspelling ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *