Fietser gewond bij verkeersongeluk Paddepoel

Bij een verkeersongeluk donderdagmiddag op de Dierenriemstraat in de wijk Paddepoel is een fietser gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite groningsnieuws.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur ter hoogte van het winkelcentrum. “Een fietser is door nog onbekende oorzaak ten val gekomen”, vertelt incidentfotograaf Wesley Bos. “Er gaan verhalen dat hij is aangereden door een automobilist die daarna is door gereden, maar dat is niet bevestigd.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer gestabiliseerd en daarna overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *