Asfalteringswerkzaamheden Zuidelijke Ringweg waarschijnlijk vertraagd door vorst

nieuws
Foto: GoogleEarth

Als de vorst doorzet blijft het verkeer in de richting Hoogezand nog twee weken op de oude rijbaan van de Zuidelijke Ringweg rijden. Dat komt omdat Combinatie Herepoort niet kan asfalteren als het vriest. 

De stremming van de zuidelijke ringweg verplaatst hoogstwaarschijnlijk van 25 en 26 januari naar 1 en 2 februari. Ook deze nieuwe planning is onder voorbehoud. Als de vorst aanhoudt duurt de vertraging bij deze werkzaamheden mogelijk langer. Mochten de temperaturen het toelaten wordt er op 25 en 26 januari wel geasfalteerd.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op het deel tussen de tijdelijke weg op de noordbaan en de huidige zuidbaan van de zuidelijke ringweg. Als er op één en twee februari geasfalteerd kan worden is dit ook de sluitingsdatum voor de afrit Kempkensberg. Deze blijft dan een week langer open.

Deel dit artikel: