Allereerste Doggy Run moet te gek evenement worden

nieuws

Op zondag 3 februari zal de allereerste Doggy Run van Groningen plaats vinden in het Stadspark. Een sportief evenement waarbij je samen met je hond rennend of wandelend een parcours aflegt van 4 kilometer.

‘Het evenement is toegankelijk voor iedere hond vanaf 1 jaar’, meldt de organisatie. De opbrengst gaat naar het goede doel, namelijk de Dierenambulance Groningen. Start en finish zijn op het grote grasveld van het Stadspark.

‘Wij zijn vijf studenten van de Hanze Hogeschool in Groningen, op dit moment doen wij de minor Eventmanagement. Voor deze minor mogen wij een te gek evenement bedenken, wat uiteindelijk de Doggy Run is geworden. Hier hebben wij al onze passie in gestopt, om het voor u sportief en uiteraard gezellig te maken. Door dit evenement wordt de band tussen u en uw hond nog sterker!’, schrijven de studenten.

Alle info staat hier.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *