Vrouw valt in metersdiepe sinkhole

Een vrouw is zondagochtend gewond geraakt toen zij in een metersdiepe sinkhole viel. Het ongeluk gebeurde in de Hendrik Westerstraat in Ten Boer.

Het ongeluk vond plaats rond 09.20 uur. Het slachtoffer, een vrouw uit Amerika die in Ten Boer op bezoek is, liep langs een woning toen ineens de stenen van een stoeppad onder haar lichaam wegzakten. Hulpverleners waren snel ter plaatse. De brandweer van Ten Boer heeft geassisteerd om de vrouw met een ladder uit het gat te krijgen. Ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Uit onderzoek blijkt dat het om een sinkhole van ongeveer vier meter diep gaat. De omgeving van het ongeluk is afgezet. Hoe het gat heeft kunnen ontstaan is onbekend.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl