Veel animo voor Grote Boswachtersshow: extra voorstellingen

nieuws
Foto: Bart Zwiers - natuurmonumenten.nl

Natuurmonumenten houdt komend weekend extra voorstellingen van de Grote Boswachtersshow in De Onlanden. De belangstelling voor het evenement is zo groot dat Natuurmonumenten dit besluit heeft genomen.

De voorstellingen vinden plaats in De Onlanderij. In een fraai ingerichte schuur neemt boswachter Bart Zwiers kinderen en hun ouders mee in de wondere wereld van de natuur. “Het is een Freek Vonk-achtige show vol met spannende avonturen die ik zelf als boswachter heb beleefd”, vertelt boswachter Zwiers. Tijdens de show worden verschillende plekken op de wereld bezocht waarbij ook De Onlanden zelf ruime aandacht krijgen. Afgelopen zondag werden de eerste voorstellingen gegeven en die waren volledig uitverkocht. “Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast mensen worden van de show en de natuur.”

Het was de bedoeling om komende zondag nog drie shows op te voeren maar vanwege de grote animo worden er komende zaterdag twee extra shows op de bühne gebracht. Alle informatie vind je op deze website. Voor de mensen die toch achter het net vissen is er ook genoeg te doen op De Onlanden. “We hebben net als vorig jaar weer een prachtige kerststal met ezels, koeien, schapen en geitjes. Daarnaast hebben we de hele Onlanderij omgetoverd in een ouderwets gezellig kersttafereel met mooi opgetuigde kerstbomen en gezellig brandende vuurkorven.”

OOG Tv maakte vorige week een reportage over de Grote Boswachtersshow die je hier kunt bekijken:

Deel dit artikel: