Tjeerd van Dekken definitief lijsttrekker PvdA

nieuws

Tjeerd van Dekken is definitief de lijsttrekker voor de PvdA tijdens de verkiezingen voor de Provinciale Staten in maart volgend jaar.

Het bestuur had Van Dekken al op de eerste plaats gezet, maar de leden moesten nog akkoord gaan en dat gebeurde zaterdagmiddag.

Van Dekken zat van 2010 tot 2017 voor de sociaaldemocraten in de Tweede Kamer. De PvdA heeft zes zetels in de Staten.

Deel dit artikel:

 1. Tjeerd van Dekken is een echte salon socialist, keurig in de pas bij kabinet Rutte 2 en Tjeerd dacht dat hij er mee weg kwam wat vaag gepraat over verantwoording nemen alsof de bevolking uit een stel debielen bestaat.
  Onder Rutte 2 is de armoe toegenomen en dan spreken we nog niet eens over bejaardenzorg allemaal mede mogelijk gemaakt door een liberaal in een socialistisch verpakking genaamd Tjeerd van Dekken.
  Na zijn tijd in de provinciale staten gaat zijn feest pas echt beginnen, dan mag hij na een carrière van buigen en knikken en vertroebelde idealen het baantjes circuit in.
  Tjeerd z’n idealen zijn allemaal in ‘The Sound’ Poelestraat in de jaren 80 achter gebleven, tragisch.

 2. Er zullen best goede redenen zijn dat hij dit baantje krijgt, maar ik hoop wel dat hij zijn verleden als stalker definitief achter zich gelaten heeft.

  1. Dat zeg je de hele tijd Evert Jan. Volgens mij ben je zelf een stalker. Beetje heel erg hufterig om karaktermoord te plegen met vage beschuldigingen.

   1. Je probeert weer wanhopig woorden te draaien en te buigen, ik krijg de indruk dat jijzelf niet eens een clou hebt welke woorden je gebruikt en wat dat daadwerkelijk betekent.
    Het is simpelweg te dom voor woorden om er nog langer op in te gaan.

   2. Ik draai niks. Het is duidelijk wat er staat en het klopt ook. Jij kwalificeert er weer op los doetje.

  2. Oh ja? Dat zeg ik ‘de hele tijd’, Marc? En karaktermoord?
   En túúrlijk joh… ik ben een stalker.
   Je bent echt niet wijs.

   En er zijn inderdaad meer dan genoeg bewijzen.
   Wat nu ook nog eens extra aandacht krijgt, dankzij onze Heilige Marcus.

 3. Volgens mij is de man nergens voor veroordeeld. Voor de rest lijkt het op gedoe tussen twee voormalige geliefden van lang geleden.
  Wanneer iemand deze oude koeien uit de sloot meent te moeten halen dan is dat een nogal lage poging tot karaktermoord. Dit zegt meer over de roddeltantes dan over de persoon is kwestie.

  1. Feitelijk klopt het niet, wat je zegt Jack ..

   Het was nooit de bedoeling van Karin Spaink iemand door de slijk te halen. Ze werd lastig gevallen door telefoonterreur. Het was 1994. Dat moest stoppen. Niet om te veroordelen!

   In 2007 heeft ze er nogmaals een column aan gewijd, maar door het gebruik van hashtags viel dit te herleiden op google. Pas in 2010 kreeg het zijn aandacht in de landelijke media toen Tjeerd van Dekken kandidaat kamerlid werd. Dan wordt je doorgelicht blijkt. En dat is ook de opdracht van onze parlementaire pers. Wat in onze grondwet ligt opgesloten.

   1994 https://www.spaink.net/1994/10/01/verkeerd-verbonden/
   2007 https://www.spaink.net/2007/09/27/privacy-stalkers-en-ander-vals-spul/

  2. Klopt, hij is niet veroordeeld. En?
   Zijn gestalk staat vast d.m.v. KPN-gegevens en hij ontkent het ook niet (‘iets van lang geleden’). Duidelijke zaak.
   Over eventuele excuses van hem zie ik overigens niets.

 4. Hij zat op een onverkiesbare plek in de tweede kamer. Nu hebben ze echt een hekel aan hem gekregen en moet hij als lijder toezien hoe de PvdA verpulverd wordt. Kunnen ze hem op zijn PvdA’s daarna laten vallen.

  Maar noem eens 3 dingen die Tjeerd heeft gepresteerd…. 2 dan???, misschien eentje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *