OOG Radio-DJ is eerste Local Hero 3FM

nieuws

Henri Haan van het OOG Radio-programma Daan & Haan is woensdagochtend verrast met een telefoontje van radiozender NPO 3FM dat hij de eerste Local Hero is. “Ik ben ontzettend blij.”

Het Locas Heroes-project is onderdeel van Serious Request. Tussen 10 en 18 december geven de nacht DJ’s van 3FM de mogelijkheid aan lokale radiomedewerkers om aan te schuiven als sidekick. Om hier kans op te maken moest men zoveel mogelijk geld inzamelen. Henri haalde ruim 550 euro op voor noodhulp bij oorlog en conflicten.

Henri werd rond 05.40 uur gebeld in het radioprogramma van Sophie Hijlkema. “Mijn droom is toch wel om een programma op 3FM te hebben”, vertelt Henri aan Sophie. “Dan heb ik heel goed nieuws voor je, want jij gaat radio maken in de nacht van 3FM”, zegt Sophie even later. “Oh wow! Echt te gek! Ik sta helemaal te shaken!” Wanneer Henri op 3FM te horen zal zijn wordt later bekendgemaakt.

Luister hier het live-interview terug.