Mimoun Mahi: “Ik voel te weinig respect en waardering uit contractaanbieding”

sport
Foto: Sportphotoagency.com Go Ahead - FC Groningen. Mimoun Mahi heeft de 1-0 gemaakt.

Aan het einde van het huidige seizoen loopt het contract van Mimoun Mahi af bij FC Groningen en is hij transfervrij. Onderhandelingen over een contractverlenging zijn stukgelopen.

Mahi: “De onderhandelingen zijn opzij gezet en gaan misschien in maart/april weer verder maar voor nu voel ik geen respect en waardering uit de contractaanbieding van FC Groningen en dat accepteer ik.” Aldus Mimoun Mahi in gesprek met OOG.

Toch is Mahi teleurgesteld in FC Groningen: “Ik zit nu al 4,5 jaar bij de club en had meer waardering verwacht. Maar hier moet je mee dealen en de knop weer omzetten.”

Het zou een optie kunnen zijn voor beide partijen om in de winter al uit elkaar te gaan. Zo kan Mahi verder bij een nieuwe club en kan FC Groningen nog iets aan Mahi verdienen: “Het zou kunnen. Maar dan moet wel de goede club komen met de goede voorwaarden. Ik heb geen zin om de club zomaar te verlaten en het team achter te laten, zeker niet in deze zware tijden.”

“Er spelen wel dingen maar vandaag was de laatste dag van de eerste seizoenshelft. In de winterstop heb ik een afspraak met mijn zaakwaarnemer en gaan wij rustig bijpraten.”

Mimoun Mahi kwam in 2014 over van Sparta Rotterdam en is dit seizoen één van de dragers van Groningen. FC Groningen speelt 19 januari de eerste competitiewedstrijd van 2019 tegen Heracles Almelo in het eigen huis.