Mahi wint bijzondere weddenschap

FC Groningen-speler Mimoun Mahi heeft zondag tijdens de wedstrijd tegen NAC een broccoli gewonnen met een weddenschap. In de met 5-2 gewonnen wedstrijd tegen NAC Breda scoorde hij twee keer.

Afgelopen vrijdag wedde Mahi met OOG-verslaggever Wouter Holsappel dat hij twee keer zou scoren tegen NAC Breda. Als hem dat zou lukken zou hij van Holsappel een broccoli krijgen. Lukte hem dat niet, dan zou hij de verslaggever een flesje bier cadeau moeten doen.

In de eerste helft scoorde Mahi een geweldig doelpunt. Op aangeven van Ritsu Doan volleerde Mahi de bal via de binnenkant van de paal in de verre hoek, waarmee het 1-0 werd. In de tweede helft was het wederom Ritsu Doan die Mahi wist te vinden bij een stand van 3-2 voor de Groningers. Mahi had twee schoten nodig om doelman Benjamin van Leer te verschalken om zo zijn tweede van de middag te maken.

Na de wedstrijd zocht Wouter de spits van FC Groningen op om zijn belofte in te lossen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *