Hoogkerk veegt rommel bij elkaar

nieuws

Hoogkerk veegt de rommel bij elkaar, na een onrustige vrijdagavond met oudejaarsvuren.

”Het is wat onrustig in het dorp. Maar weer vegen en opruimen. Buurtbewoners vrezen voor het ergste voor aankomende maandag. Of er dit jaar weer camerabewaking komt is bij ons onbekend”, aldus een vrouw in een straat die zaterdagmorgen verlaten was. De laatste paar jaar was het vrij rustig in Hoogkerk omdat er toezicht was.

Rond 21.30 uur ontstond er brand in de Verbindingsstraat. Afval en rommel werd op straat in brand gestoken. Meerdere politiewagens, brandweer en ook de gemeente kwamen ter plaatse. Even na 22.00 uur werd besloten om de straat schoon te vegen. Even na middernacht ging het weer mis.

Jaren geleden was het ook vaak onrustig en waren er confrontaties met de mobiele eenheid tijdens oud en nieuw.

Deel dit artikel: