Gratis portretfoto’s voor mensen met smalle beurs

nieuws
Foto: Help-Portrait

Mensen die het financieel niet breed hebben kunnen op zaterdag 15 december een professionele portretfoto laten maken door Help-Portrait.

Help-Portrait vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur plaats bij de Noorderpoort (locatie Kunst & Multimedia) aan de Verzetsstrijderslaan 2. Studenten en docenten van de opleiding fotograaf van Noorderpoort maken de foto’s en Noorderpoort-studenten van de verschillende opleidingen uiterlijke verzorging verzorgen het haar en de make-up. Alle betrokkenen stellen hun kennis, vaardigheden en apparatuur belangeloos beschikbaar.

Help-Portrait is een initiatief van de Amerikaanse fotograaf Jeremy Cowart en is in de Verenigde Staten een groot succes. Inmiddels is Help-Portrait wereldwijd verspreid en al in meer dan zestig landen actief. In Nederland is fotograaf Frank Doorhof, die Jeremy tijdens zijn werk in de VS leerde kennen, de initiator.

Deel dit artikel: