Donderdag activiteit van nieuwe partij voor Europa

nieuws

Maart 2019 zijn de provinciale verkiezingen, in mei gevolgd door de Europese. De eerste activiteit voor die laatste dient zich donderdag aan.

Volt Groningen presenteert donderdag 6 december in Stadscafé Double-A in Groningen het eerste gedeelte van haar pan-Europese programma voor de Europese Parlementsverkiezingen in mei 2019. Het evenement is het eerste van drie waarin elke keer een belangrijk onderwerp van het Europese programma wordt besproken. Donderdag is het thema: ‘Let’s fix the EU’. Hiermee moet vooral de hervormingsgezindheid van Volt naar voren komen. Volt wil dat de EU democratischer, transparanter en efficiënter wordt. Volt wil een sterke, politieke unie creëren, zodat de EU met één stem kan spreken en handelen tegenover grootmachten als China, de Verenigde Staten en Rusland.

Tot nu toe hebben negen mensen via Facebook laten weten te komen en 49 zijn geïnteresseerd.

Deel dit artikel: