VVD en PvdA in debat

Vrijdagavond gaan Carine Bloemhoff van de PvdA en Joost van Keulen van de VVD met elkaar in debat. Dit in het kader van de gemeenteraadsverkiezing op 21 november.

Alle dertien partijen die meedoen aan de raadsverkiezing op 21 november kwamen in de serie aan bod. Afgelopen vrijdag de eerste aflevering en deze week, op werkdagen, volgden de andere partijen. De serie wordt aanstaande maandag afgesloten met het lijsttrekkersdebat in Forum Images. De nestor van de parlementaire journalistiek, Ferry Mingelen, volgt dat debat vanuit de zaal en geeft zijn oordeel over hoe de Groningse lijsttrekkers de kiezer voor zich proberen te winnen.

Het debat is inmiddels uitverkocht, maar wordt live uitgezonden door OOG TV.

Deel dit artikel:

  1. Bloemhoff en Van Keulen kan je toch ook nooit serieus nemen als begin dertigers. Wat weten deze mensen al van het leven. Op de wijze hoe ze over de bijstandsgerechtigden praten. Wat weten ze überhaupt van Groningen?! Dit is voor mij een ergernis.

    En ik ben er vanavond niet. Voetbal boven de verkiezingsavond. Dat is was dan weer fijn geregeld Oog. Wellicht een idee om een marktplaats op Oog te beginnen vandaag. Voor iedereen die nog van zijn kaarten af wil .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *