Verkiezingskrant donderdag in alle brievenbussen

nieuws
Foto: Jasper Tolsma

De Verkiezingskrant voor de gemeenteraadsverkiezingen valt vandaag op de mat van meer dan 134.000 adressen in Groningen, Haren en Ten Boer.

Ook de adressen met een nee/ja- en nee/nee-sticker worden niet overgeslagen. Dat kan omdat het officiële post van de gemeente is. De gemeente is verplicht om de kandidatenlijsten van alle politieke partijen plus de adressen en openingstijden van alle 154 stembureaus te verspreiden onder de kiezers.

Normaal kwamen de kandidatenlijsten apart met de post. Nu krijgt iedereen in de drie gemeenten alle informatie in de huis-aan-huis verspreide Verkiezingskrant.

Deel dit artikel:

  1. Ik stem alleen op n politieke partij die corruptie bestrijd groningen schoonveegt en de doodstraf voor rijke mensen invoert….de PVW (partij van de wraak)…

  2. De gemeente gaat dus fake nieuws verspreiden met een rijtje van beloftes die bij de uiteindelijke formatie of in de praktijk zullen sneuvelen. Ik had liever dat ze eens een krantje maakten wat ze de afgelopen 8 jaar hebben gedaan en dan ook een vermelding van de mislukte projecten en wat die gekost hebben.

    Ik stem niet op partijen die terroristen in Syrie hebben gesteund met oorlogsmateriaal om onschuldige mannen, vrouwen en kinderen te vermoorden en te verkrachten. Die vervolgens dan met miljoenen tegelijk richting Europa kwamen (geef ze eens ongelijk). Dan ben je namelijk net zo erg als die Assad die zijn eigen volk vergaste. En je bent zo stom als een rund als je geloofde dat die spullen niet zo zouden worden gebruikt en dan ben je dus te dom om het land te regeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *