Transfergeruchten: Hrustic naar Premier League

sport
PSV - FC Groningen.Ajdin Hrustic of FC Groningen,

Meerdere Engelse media melden dat Crystal Palace and Huddersfield Town azen op de 22-jarige FC-Groningen middenvelder Ajdin Hrustic.

Hrustic tekende in juni van dit jaar nog voor twee jaar bij in Groningen, waardoor hij nog tot 2021 bij de Trots van het Noorden onder contract staat.

De Australiër, die in 2015 overkwam van Schalke 04, speelde in zijn eerste seizoen voornamelijk bij de beloften, maar sindsdien ziet hij vaak bij de eerste selectie van FC Groningen. Ook maakte hij vorig jaar zijn debuut in de nationale ploeg van Australië.

 

Deel dit artikel:

  1. @ Adrien

   Klopt.

   Ventje verbeeldt zich heel wat. Voor een vent van down under, is ie veel te weinig down to earth.
   Onbegrijpelijk dat we met Cassierra en Hrustic toch weer twee mentaal zwakke figuren in de selectie hebben.

   “Lengte van treurmomentjes tijdens wedstrijd”, is een goede indicator voor mentale kracht. Dit mag veel belangrijker worden in scoutingsformulieren. En mentaliteit is zo belangrijk. Elf gasten die voor elkaar door het vuur gaan, zijn zoveel sterker dan een som van de afzonderlijke elf. En het verschil tussen de carrières en bankrekening van zeg Dirk Kuijt en Harry Zwiers is slechts bepaald door (winnaars-)mentaliteit.

   Hrustic? Breng ik – zonder tegenvergoeding – op de bagagedrager naar Engeland.

 1. Joh, strik erom en cashen. Kunnen we wellicht Doan vasthouden in de winterstop. Hrustic is best een aardige speler, zal nog sterker worden in de komende jaren, maar is vaak ongelukkig in zijn acties….zoals afgelopen zondag nog in de Kuip. Krijgt hij die bal daar mee dan is het een megakans. Overigens werd er op de jonge Bacuna ook altijd vreselijk gemopperd, maar toen hij eenmaal weg was misten we die toch wel. Was overal immers. Geen plek op het veld in de Euroborg waar hij de bal nooit verspeeld heeft….maar hij stond er wèl.

  1. Doan beter in de winter laten gaan.

   De manier waarop Groningen interessant kan worden voor verstandige (top)talenten is door te boek te komen staan als goede startplek.
   Met de tien miljoen (?) kunnen we ons meerdere plekken versterken. Achter de huidige basiself zit veels te weinig.
   En door geleidelijke versterking van financiële positie, hoeven we ter zijner tijd ook niet meer perse onze betere spelers tegen uitverkoopprijzen de deur uit te laten gaan.

   Conclusie: laten we nog vier wedstrijden genieten van Doan in het FC shirt.

  1. Met Reis en Memisevic hebben we veel duelkracht.

   Dat we zo weinig achter rechtsback, spitsen, Warmerdam hebben zitten is een groter probleem.

 2. Wanneer de belangstelling van genoemde clubs serieus blijkt te zijn dan vraag ik mij af waar dit op gebaseerd is…. In elk geval niet op de prestaties van deze speler. Zelfs de betere spelers in de selectie komen kwaliteit tekort voor de premier league en kunnen hooguit in de championship meekomen.
  Ook een speler als Chery werd in de championship door QPR niet als onmisbaar gezien, men liet hem vrij gemakkelijk naar China vertrekken waar zijn verblijf geen succes was. Nu is de man verhuurd aan een Turkse club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *