Oosterparkwijk zoekt kerstklussers

wijken
Foto: Conniesf via Pixabay (CC0)

De ‘Bewonersorganisatie Oosterparkwijk’ is op zoek naar vrijwilligers met twee rechter handen om, ter voorbereiding van de kerstmarkt in de wijk, ‘kersthuisjes’ in elkaar te zetten. 

In de aanloop naar de kerstmarkt in de Oosterparkwijk (21, 22 en 23 december) zoekt de bewonersorganisatie iedere ‘werkdag’ ,tussen 10:00 en 16:00 uur,  zes klussers, twaalf ververs en een gastheer of vrouw. De vrijwilligers krijgen te eten en te drinken tijdens de werkzaamheden. Als je je wilt aanmelden kan dat via het contactformulier op de website. Geef in je berichtje even aan wat je kunt/wilt doen en vooral ook wanneer.

Bij de kerstmarkt in de Oosterparkwijk komt een ijsbaantje van 100 vierkante meter voor de kinderen, verschillende optredens van koren en straatartiesten. In een speciale theaterschuur kan er gekeken worden naar leuke, grappige en mooie optredens.