Marjet Woldhuis debatteert met René Stayen

Marjet Woldhuis van 100% Groningen debatteert vanavond met plaatsvervangend lijstrekker van Stad en Ommeland René Stayen in het kader de gemeenteraadsverkiezingen.

Alle dertien partijen die meedoen aan de raadsverkiezing op 21 november komen in de serie aan bod. Deze week, op werkdagen, volgen de andere partijen. De serie wordt de maandag daarop afgesloten met het lijsttrekkersdebat in Forum Images.

Vanwege de herindeling, de fusie tussen ten Boer, Haren en de stad, is deze raadsverkiezing later dan in de rest van het land. De partijen vrezen dan ook voor een lage opkomst, bij de afgelopen raadverkiezing was de opkomst 54,4%.

Deel dit artikel:

  1. Toch een beetje een bitch fight. Mooi dat er een debatje is, maar de lijsttrekkers vertellen wat weinig concreets. Mag ook wel wat langer zijn. Mijn stem gaat toch naar Stad & Ommeland. Daar moeten toch wel wat talenten uit naar boven komen. René Stayen deed het ook wel goed, die kan wellicht nog wat meer in de race komen en wat publiciteit krijgen met proefballonnetjes en goede ideeën. Marjet is gewoon een verpleegkundige, geen politicus. Die moeten ook in de raad zitten, maar ze is geen ervaren lijsttrekker geworden na al die jaren. Het wordt wel weer eens wat tijd voor discussie. Lijkt mij dat er genoeg grote problemen zijn waarbij nog even op die zere plekken mag worden gedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *