Mamamini klaar voor de kerst

nieuws

Mamamini kon niet langer wachten: de kerstbomenverkoop is begonnen.

De kerstkransjes liggen al weer in de schappen bij de supermarkt en deze maandag is Mamamini zowel in Helpman als bij het Noorderplantsoen gestart met de verkoop van kerstbomen. Het betreft uiteraard kunstbomen.

Tuinland aan de Peizerweg was iedereen voor, daar werd in september al gewerkt aan de kerstinrichting.

Deel dit artikel:

  1. Zo verpest je de eigenlijke kerstsfeer die toch bij de maand december hoort. Je verlengt op kunstmatige manier (ingegeven door commerciele motieven) de kersttijd en maakt het juist daardoor minder speciaal en intens. De consument kan geen weerstand bieden en koopt de aangeboden kerstspullen en de winkelier zegt: zie je wel er is vraag naar, waarom zouden we het dan niet aanbieden. Met als gevolg dat we straks eind september de kerstfolders door de brievenbus krijgen. Sinterklaas is al een stuk minder leuk door de discussie er omheen. Laten we alstublieft de kerst ook niet verpesten door te vroeg ermee te beginnen. Gewoon weer normaal doen en wachten totdat Sinterklaas uit het land verdwenen is. In de (kerst)vrede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *