Ziggo eBattle F1 komt naar Winkelcentrum Paddepoel

wijken
Foto: Ziggo

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober is de Ziggo eBattle Formule 1 aanwezig in Winkelcentrum Paddepoel! Tijdens dit weekend kunnen bezoekers proberen om de snelste rondetijd neer te zetten en een plaats veroveren tijdens de Finale in Hilversum.

In de virtuele Grand Prix kan iedereen proberen de snelste rondetijd neer te zetten om een plekje in de finale af te dwingen. De tien snelste coureurs worden per Grand Prix uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen. Hier veroveren de twee beste coureurs een plekje in #TeamDoornbos of #TeamCoronel.

Zij maken daarna met z’n tweeën in het Formule 1 Café op Ziggo Sport uit wie de winnaar wordt. De uiteindelijke winnaar van de Ziggo eBattle F1 krijgt zelfs de kans om een plekje in de Ziggo eBattle Pro League af te dwingen, waarbij een hoofdprijs van 10.000 euro kan worden gewonnen.