Verkeersoverlast Julianaplein vanwege spoedambulance

nieuws

Donderdagochtend ontstond er aanzienlijke verkeershinder op en rond het Julianaplein. Door de politie werden diverse rijstroken gestremd waardoor op sommige plekken enorme drukte en daarom overlast ontstond. Daar was een goede reden voor.

De politie geeft de volgende uitleg:

“De reden voor deze actie lag in het feit dat er een ambulance met spoed vanuit Friesland onderweg was naar het UMCG. Vanwege de ernst van de medische situatie was het Mobiel Medisch Team ook aangesloten bij de ambulance. Om deze reden was het van groot belang dat de ambulance vrije doorgang verleend kon worden over onder andere het Julianaplein en het Europaplein. We zijn ons er van bewust dat dit voor overlast heeft gezorgd en willen via deze weg duidelijk maken dat we deze zaken met de grootst mogelijke zorg aanpakken.”

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *