Sharita uit Groningen wint Women in Sales Award

nieuws
Foto: Woman in Sales Award

Vorige week woensdagavond werd Sharita Boon uit Groningen uitgeroepen tot Sales Director van het jaar 2018 tijdens de eerste Nederlandse Women in Sales Awards. De vonden plaats op de Campus van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Sharita Boon uit Groningen, werkzaam als Commercieel Directeur bij de Persgroep Employment Solutions, is benoemd tot Sales Director van het jaar 2018. De awards zijn bedoeld als aanmoediging voor vrouwelijke sales-professionals in Nederland.

De Women in Sales Awards zijn georganiseerd door Women in Sales BV, een full service recruitment bureau uit Amsterdam met als doel het vergroten van diversiteit binnen het bedrijfsleven. Women in Sales is het enige bureau ter wereld dat zich volledig richt op vrouwen binnen het salesvak.

Deel dit artikel: