Sharita uit Groningen wint Women in Sales Award

nieuws
Foto: Woman in Sales Award

Vorige week woensdagavond werd Sharita Boon uit Groningen uitgeroepen tot Sales Director van het jaar 2018 tijdens de eerste Nederlandse Women in Sales Awards. De vonden plaats op de Campus van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Sharita Boon uit Groningen, werkzaam als Commercieel Directeur bij de Persgroep Employment Solutions, is benoemd tot Sales Director van het jaar 2018. De awards zijn bedoeld als aanmoediging voor vrouwelijke sales-professionals in Nederland.

De Women in Sales Awards zijn georganiseerd door Women in Sales BV, een full service recruitment bureau uit Amsterdam met als doel het vergroten van diversiteit binnen het bedrijfsleven. Women in Sales is het enige bureau ter wereld dat zich volledig richt op vrouwen binnen het salesvak.

Deel dit artikel:

  1. Hun doel is niet het vergroten van diversiteit, hun doel is uitsluitend vrouwen te plaatsen. Dat is wezenlijk anders, en ook nog eens discriminerend. Kan je je voorstellen wat er zou gebeuren als zo’n een bureau uitsluitend voor mannen zou worden gesticht?

  2. Is de Woman In Sales Award nou meer of minder waard dan een Man In Sales Award?

    Jammer dat ze blijkbaar zelf niet doorhebben dat een aparte award voor vrouwen eigenlijk denigrerend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *