Politie zoekt dieven van sieraden

112

De politie vraagt om hulp bij het opsporen van twee personen die ervan worden verdacht op donderdag 2 augustus dure sieraden te hebben gestolen bij een juwelier in de binnenstad.

Een man en vrouw vroegen diverse sieraden te mogen zien. De vrouw zocht een aantal.sieraden uit, die door de juwelier op een plateau bij de toonbank werden gelegd. Toen de sieraden afgerekend moesten worden, wilde de vrouw een deel van het bedrag contant betalen en een deel pinnen. Het duo zei daarop dat ze daarvoor hun betaalpas uit de auto moesten halen.

Na hun vertrek kreeg de juwelier wantrouwen en controleerde zijn sieraden. Toen bleek dat het tweetal een deel van de sieraden had meegenomen. De politie wil graag weten of iemand het tweetal kent of weet waar zij verblijven.