Paviljoen Ring Zuid open op zaterdagmiddag

nieuws
Foto: Aanpak Ring Zuid

Het Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan is vanaf november ook op de zaterdagmiddag geopend. Paviljoen Ring Zuid is het informatiecentrum van Aanpak Ring Zuid.

Belangstellenden kunnen hier antwoord krijgen op alle vragen over de ombouw van de zuidelijke ringweg. Vanaf komende week is Paviljoen Ring Zuid geopend van woensdag tot en met zaterdag, steeds van 13.00 tot 17.00 uur. De openstelling op dinsdagmiddag vervalt.

De wijziging van de openingstijden komt voort uit wensen van bezoekers. Aanpak Ring Zuid kreeg namelijk veel positieve reacties op de opening van het paviljoen tijdens Burendag op zaterdag 22 september.

Deel dit artikel:

 1. Beste mensen , ga hier niet naar toe, het heeft geen zin .Dit project kan gewoon niet aan gelegd worden.
  Steun ons in de strijd tegen grootdoeners in de politiek.

  Ga met zijn allen voor een nieuwe westelijke ringweg om zeker 30.000 voertuigen van de zuidring af te krijgen.

  Denk na : bezint eer ge begint..

 2. Negeer deze geld gooierij.
  De provinciale politiek moet hier een halt aan roepen !

  Groningers misschien gaat jullie ogen open.de weg ligt aan de zuidzijde van de stad en het lawaai en lucht vervuiling gaat over de stad.
  Het aanliggende bos gaat dood en de huizen om de Ring krijgen meer lawaai.

 3. Ah weer dezelfde mensen die reageren: sommigen die het beter weten (hoezo gaat het bos dood, het sterrebos ligt al jaren bij een drukke weg), anderen zijn tegen iedere vernieuwing (forum, zuidelijke ring etc.).

  Is makkelijk om overal tegen aan te schoppen.

  1. Wat dacht je van bronbemaling die tot 36 m diepte geplaatst wordt en 2-4 jaar lang aanstaat en 300 m aan beide zijden het grondwater weghaalt ! Waarom durft geen van jullie onder eigen naam te schrijven ?

 4. Ik ga er wel even heen, denk ik.
  Heb wel een paar vragen: Hoe zit het met de gegevens over de Groninger bodem? Waarom heeft de bouwcombinatie die gegevens niet? Zijn ze er niet? De Ringweg is toch ooit aangelegd, wat is men toen tegengekomen? En wie beheert dat soort informatie? (Lijkt mij dat de gemeente Groningen dat moet zijn, of Rijkswaterstaat.) Heeft de bouwcombinatie die informatie niet gekregen, of heeft ze die gewoon niet opgevraagd omdat men uitging van de “standaard”? (Die geldt in Groningen niet!) En als die informatie er niet is, waarom wordt er nu op dit moment dan geen minutieus bodemonderzoek gedaan op de plekken waar gebouwd moet worden? (Dat antwoord weten we wel: “wie gaat dat betalen?”)

 5. er zijn nergens meer gegevens van de aanleg van de huidige weg midden 60 er jaren.

  Daar is al naar gevraagd antwoord hebben we niet meer..

  Dit had voor de aanbesteding allemaal op papier moeten komen. Hier wordt verzaakt.

  Daarom haakte de BAM af.

 6. Ik heb een week geleden gesprek aan gevraagd met de directeur RWS te Leeuwarden en krijg geen antwoord en wordt genegeerd. Blijkbaar hebben ook zij een spreek verbod.

  Ik wordt door onze provinciale rodio RTV noord ook genegeerd. Mails worden niet aan genomen / telefoon wordt erop gegooid/ vraag verslaggevers om een gesprek ook die worden genegeerd.

  Wie heeft hier opdracht voor gegeven ??????????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *