Duizenden Britten in grote onzekerheid

nieuws

De 45.000 Britten die in de drie noordelijke provincies wonen zitten met veel vragen over de Brexit. Vertegenwoordigers van de Britse Ambassade komen donderdag naar de stad om de scenario’s te bespreken.

Vele duizenden Britten wonen hier al lang en hebben hun leven hier opgebouwd. Of de Britten hier mogen blijven leven en werken hangt onder meer af van het al dan niet slagen van de Brexit-onderhandelingen. Het International Welcome Center North organiseert donderdag een open forum met de ambassademedewerkers over de mogelijke gevolgen van de Brexit in het Gemeentekantoor aan het Gedempte Zuiderdiep 98. Uitgebreide Engelstalige info hierover staat in The Northern Times.

Het IND heeft de informatie voor de Britten ook bijgewerkt.

Deel dit artikel: