Davis Kiplangat en Eva Cherono winnen de 4 Mijl van Groningen

De 20-jarige Davis Kiplangat heeft zondag de 32ste editie van de 4 Mijl van Groningen bij de mannen gewonnen.  Na 17 minuten en 12 seconden kwam de jonge Keniaan over de finish op de Vismarkt. Albert Rop (Bahrein) werd tweede. Victor Chumo, de winnaar van vorig jaar, eindigde op de derde plaats.

Bij de vrouwen was de winst voor Eva Cherono, eveneens uit Kenia, na 19 minuten en 50 seconden. Ondanks de stevige rugwind werden geen parcoursrecords gebroken – wellicht omdat het 23 graden was….

Zondagochtend werd bekend dat ook Arjen Robben dit jaar de 4 Mijl loopt met zijn zoontje Luka. Zij namen deel aan de Charity Run. De lopers van de Charity Run proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, het UMCG Transplantatiecentrum.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *