Stad en Ommeland heeft lijst klaar

nieuws

Amrut Sijbolts wordt lijsttrekker van Stad en Ommeland (voormalig Stadspartij), nummer twee is René Stayen (voormalig Algemeen Belang Ten Boer) en op drie staat Mariska Sloot (voormalig Gezond Verstand Haren).

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Stad en Ommeland hebben de leden unaniem ingestemd met de kandidatenlijst voor de verkiezingen in november evenals met het verkiezingsprogramma. Het verkiezingsprogramma zal op een later tijdstip aan de pers worden aangeboden.

De oud voetballers van FC Groningen Henk de Haan en Kurt Elshot staan als lijstduwer op de lijst.

Deel dit artikel:

  1. Henk de Haan…. eerst SV Veendam proberen te redden… en nu de Stadspartij ;-)
    Ik dacht dat Henkie vooral furore had gemaakt in Oost Groningen en daar ook woonde?
    Mariska Sloot leek me eerder de aansprekende lijsttrekker… Interessant zo’n experiment van fuserende lokale partijtjes.

  2. Henk de Haan als lijstduwer? Het zijn toch geen verkiezingen voor een nieuwe prins carnaval? Dit kun je toch niet serieus gaan nemen? Daar gaat het laatste kleine beetje aanzien van deze partij zeer zeker mee verloren. Stad en trammelant zou wellicht een passender naam zijn, want dat gaat het daar na de verkiezingen zeker geven.

  3. Hoe bestaat het, de Stadspartij heeft zich nauwelijks laten zien, al flink in zetels teruggegaan de vorige verkiezingen, uiteengevallen en gesplitst. En dan zetten ze Amrut neer als lijsttrekker… Ik voorzie weinig zetelwinst, eerder weer een verlies.

  4. Ten eerste veranderen ze de naam, ten tweede staat die Halve gare Mariska Sloot op de lijst ten derde kent niemand in de Stad René Stayen, ten vierde wie gaat er op een stel ouwe voetballers stemmen die zich voor een partij waar we nog nooit van gehoord hebben als lijstduwer beschikbaar stellen(waarom zitten ze niet bij de sportpartij?). He waarom staat de stadspartij niet op het stemformulier? Laten we op 100% groningen stemmen, die hebben ze leuke frisse meid :p. Kan oog misschien een embedded docu maken van het reilen en zeilen van Stad en Ommeland? Valt geheid in de prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *