Inschrijving Provinciale Vrijwilligersprijs 2018 van start

nieuws
foto: Alex Wiersma / provincie Groningen

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs 2018 is begonnen. Vrijwilligersorganisaties kunnen zich tot 1 oktober aanmelden in een van de vier categorieën: Zorg, Leefbaarheid, Jeugd en Sport.

Als de inschrijving gesloten is kiest de jury twee vrijwilligersorganisaties in elke categorie. Op deze finalisten kan vervolgens gestemd worden tussen 19 tot 31 oktober, door iedereen in de provincie Groningen. De winnaars in elke categorie worden op 10 december bekendgemaakt, waar de vier winnende organisaties elk een geldprijs van 3.000 euro krijgen.

De Vrijwilligersprijs, die dit jaar voor de achttiende keer wordt uitgereikt, is in het leven geroepen om vrijwilligers die zich op allerlei manieren inzetten voor onze samenleving, te belonen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *